Hyundai marxa de Finlàndia amb bones sensacions

Cyril Abiteboul ha intentat posar l’equip al mateix nivell que Toyota, el referent del WRC dels últims anys, des de la seva arribada al capdavant de Hyundai a principis d’any

A Finlàndia, el cap de setmana passat, Thierry Neuville va encadenar un segon podi consecutiu després del aconseguit a Estònia el juliol. El belga no va dubtar a felicitar al seu equip per la feina feta:

«És un gran alleujament tornar al podi al Ral·li de Finlàndia després de deu anys del que jo anomenaria una lluita»

Neuville

Això demostra que l’equip i els canvis en marxa van en la direcció correcta. Crec que definitivament és un senyal que hem de continuar. Estic content de tenir una mica de respir, perquè aquest cap de setmana ha estat força esgotador, però hem fet la feina. Gràcies a l’equip.

Neuville

Abiteboul refreda l’euforia

Cyril Abiteboul, per la seva banda, té un discurs una mica més moderat. Òbviament content amb el resultat obtingut pel belga, segon per darrere del guanyador Elfyn Evans, l’antic director de l’equip Renault a la F1 sap perfectament que Hyundai encara no està en condicions de lluitar regularment contra Toyota, almenys des del punt de vista del seu rendiment. podria dir el pilot durant el cap de setmana finlandès.

Tot i que el resultat és sòlid i positiu per al campionat, veiem que encara tenim mancances i que hem d’avançar més com hem fet darrerament si volem convertir-nos en un competidor constant de Toyota

Abiteboul

Teemu (Suninen) ha tingut diversos moments molt bons durant el cap de setmana. Hi ha una mica de frustració no pujar al podi, però fer-ho només en el seu segon ral·li és una mostra de la nostra ambició compartida. Sabem que aquests ral·lis ràpids no necessàriament mostren el nostre cotxe en el seu millor moment, però és el treball entre bastidors a la fàbrica el que ens ha ajudat a millorar el cotxe, mostrar coherència i fiabilitat, així que m’agradaria donar les gràcies. tu a tothom.

Abiteboul

Un altra prova complicada li espera a Hyundai a Grècia d’aquí a poc més d’un mes (del 7 al 10 de setembre) on el WRC tornarà a pistes molt pedregoses. L’oportunitat per a Cyril Abiteboul i els seus homes de saber si segueixen avançant en la direcció correcta.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments