Alonso continua amb el Dakar entre cella i cella

Fernando Alonso està content a la F1, però no oblida el Dakar. El pilot asturià va reconèixer que li agradaria guanyar un tercer campionat del món de F1, però veu la seva presència a la F1 ara més com una manera de gaudir del seu temps a la F1. Tanmateix, veu el Dakar com un objectiu important per a ell.

En declaracions al podcast High Performance, Alonso va reconèixer que té moltes ganes de guanyar el Dakar:

“M’agradaria tornar a guanyar el campionat, però no és la principal prioritat. Estic gaudint del procés, sobretot amb Aston Martin, de convertir-me en candidat per al futur, gaudeixo del temps amb l’equip, del creixement que hem tingut. Al 99% que tornaré a provar el Dakar. No és que el tercer títol mundial sigui menys important, però guanyar algun dia el Dakar és una gran prioritat per a mi. Potser ho he d’intentar vuit, deu anys abans de tenir sort algun dia, però si aconsegueixo guanyar a la F1, a la resistència i al Dakar, serà una cosa molt especial, com a pilot i com a home”.

Alonso

Fernando Alonso tindrà poc protagonisme a la història pels números que va aconseguir a la F1. Però sens dubte tindrà un gran moment destacat pel seu talent, per la manera com va guanyar a la F1 i la Resistència i si aconsegueix guanyar el Dakar, sens dubte serà un èxit únic.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments