El rècord que pot batre Max Verstappen aquest cap de setmana

Max Verstappen vol tornar a fer història a la Fórmula 1 al Gran Premi d’Holanda

A la cursa ‘casa’, el pilot intentarà igualar el rècord de nou victòries consecutives de Sebastian Vettel, establert per l’alemany quan conduïa per Red Bull el 2013

El pilot de Red Bull no està gaire lluny de renovar el seu títol, però de moment té una gran festa a casa, amb el Gran Premi dels Països Baixos, on els seus aficionats solen fer un gran show a les grade que resulta ser un dels distintius del circuit de Zandvoort.

De tornada de les vacances, Verstappen assegura que està «il·lusionat per començar la segona meitat de la temporada«. Subratllant que Zandvoort «és una pista fantàstica i, per descomptat, l’afició és increïble, així que tinc moltes ganes de tornar» i ni tan sols la previsió de pluja per al cap de setmana no hauria de ser un obstacle perquè l’holandès compleixi el seu objectiu.

«Sembla que el temps pot ser dur, però de qualsevol manera, no m’importa. Pluja o sec, farem tot el possible per aconseguir el màxim de punts possible».

Verstappen

Dissabte es preveuen ruixats, que podrien arribar a l’hora de la classificació, mentre que diumenge es podrien repetir al matí, abans de la cursa del GP dels Països Baixos.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments