Els incendis a Grècia paralitzen els test per a l’Acròpolis

Mentre que a Toyota es van interrompre les proves que ja havien començat, Hyundai no va poder ni provar el cotxe sobre la terra helena

Amb una temperatura de 30°C però també nombroses ratxes de vent, la regió de Corint, la ubicació escollida per l’equip de Toyota, representava un risc d’incendi massa elevat per permetre que Kalle Rovanperä continués conduint. El juliol passat, aquesta regió havia patit nombrosos incendis forestals.

A diferència del finlandès que va poder pilotar unes hores, Thierry Neuville, per la seva banda, va veure simplement cancel·lada la seva sessió de test. Aquesta setmana també estava previst que M-Sport estigués per Grècia, però les condicions meteorològiques poden afectar, per tant, els programes de cadascun dels equips.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments