Fourmaux en el bon camí per tornar al volant d’un Rally1

De tornada al Rally2 aquesta temporada després d’un any passat molt complicat al Ford Puma Rally1, Adrien Fourmaux òbviament té com a objectiu tornar a la categoria reina

Molt a prop de la victòria a Sardenya, el francès va cometre un error en l’última cronometrada i va deixar escapar la seva primera victòria al WRC2. Després d’aquest error, el pilot d’M-Sport es va refer guanyant a Ypres i, sobretot, acabant segon al WRC2 en el difícil ral·li de Finlàndia.

A més, el pilot francés també està en plena carrera pel títol nacional a Gran Bretanya, el que demostra l’ambició de Fourmaux. En declaracions al web francés rallye-sport explicava la seva temporada:

Faig tot el que puc. Finlàndia va ser especial i crec que podríem estar molt contents amb la nostra actuació: lluitar amb els pilots finlandesos i els escandinaus va ser bo! Sabem que aquest és un esdeveniment per a especialistes i el segon lloc va ser un bon resultat.

Fourmaux

El cotxe funciona molt bé, sabem vindran més millores, però funciona molt bé.

Fourmaux

Per a mi, l’objectiu principal sempre és tornar al Rally1. No és fàcil, però estic fent tot el que puc. Estic gaudint molt de la temporada, l’equip està treballant molt bé i estem fent molts esdeveniments; competir a Finlàndia va ser un avantatge per a mi i estic molt agraït per això.

Fourmaux

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments