Horaris GP d’Itàlia 2023

Després de Zandvoort, la F1 torna aquesta setmana amb el GP d’Itàlia de Fórmula 1

El Circuit de Monza es troba entre els circuits de F1 més mítics, i ha acollit el GP d’Itàlia en totes les temporades, excepte una, des de 1950. Famosa Per l’entorn que ofereixen els tifosi, la pista és molt ràpida, amb els pilots prement l’accelerador a més del 80% a cada volta. Sempre hi ha un ambient especial gràcies a tants aficionats apassionats, la majoria dels quals són fans de Ferrari.

La pista es caracteritza per velocitats molt altes i 10 frenades fortes, posant molta energia als pneumàtics. Els cotxes funcionen amb els nivells de força aerodinàmica més baixos de l’any. Es tracta d’un circuit ‘motor’, per la qual cosa el rècord encara es remunta al 2004.

Dades del GP d’Itàlia

1º GP: 1950
Voltes: 53
Circuit: 5.793 km
Cursa: 306.720 km
Rècord: 1m21.046s (Rubens Barrichello, 2004)

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments