Al-Attiyah sentència el Desafío Ruta 40 a falta d’una etapa i encapçala el triplet de Toyota

La quarta etapa del Desafío Ruta 40 es va desenvolupar una vegada més en un bucle al voltant de Belén, passant per les famoses dunes de Fiambalá

Al final, la temuda etapa de Fiambalá no va alterar el duel entre els dos protagonistes Nasser Al Attiyah i Yazeed Al Rajhi, que van tornar a Belén en aquest ordre, amb 2’14» d’avantatge per al campió del món. L’altre Hilux de Juan Cruz Yacopini i Dani Oliveras va acabar a 4’14”.

A la classificació general, el qatarià va ampliar el seu avantatge a 15’42» sobre el jove argentí i a 20’26» sobre el saudita. Al Rajhi es troba ara a 4’44” del segon lloc mancant una etapa. Els tres Hilux inscrits al campionat de constructors al DR40 lideren la cursa sense oposició.

A T3, el dia va començar malament per a Seth Quintero (Red Bull Off-Road Jr Team USA). El líder del W2RC, que ocupava la 2a posició del DR40, va patir el trencament del seu intercooler al quilòmetre 10 i va haver de tornar al bivac. Joao Ferreira (X-raid Yamaha) va guanyar l’especial amb 1’50» d’avantatge sobre Mitch Guthrie (Red Bull Off-Road Jr Team USA) i 2’40» sobre ‘Chaleco’ López (Red Bull Can-Am Factory ). A la taula general, Guthrie ja no està amenaçat pel seu company Quintero. Ara són Cristina Gutiérrez (Red Bull Can-Am Factory) a 22’39» i Austin Jones (Red Bull Off Road Jr Team USA) a 32’02» els que se situen per darrere del nord-americà, que hauria de progressar al campionat, on ocupa actualment la 3a posició per darrere de Quintero i Jones.

A T4, victòria de nou per a Eduard Pons i Jaume Betriu. La parella catalana van tornar a demostrar ser els més ràpids de la categoria després de poder reparar el seu vehicle ja entrada la nit a l’etapa d’ahir. Tot i el triomf son els últims en la classificació general.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments