Verstappen aconsegueix el seu desè triomf consecutiu al GP d’Itàlia 2023

Max Verstappen (Red Bull) va aconseguir la seva 10a victòria consecutiva en guanyar el Gran Premi d’Itàlia de 2023. L’holandès, segon a la graella de sortida, va superar el pole sitter Carlos Sainz (Ferrari) a la 15a volta i va acabar guanyant per davant del seu company Sergio Pérez.

ferrari red bull gp itàlia 2023

El mexicà va aconseguir avançar a Sainz a la volta 41 després d’una dura batalla amb el pilot madrileny. El tercer es va jugar entre els dos Ferrari. Carlos Sainz i Charles van lluitar fins al final per tenir l’honor de pujar al podi davant l’afició de l’Scuderia, i els dos homes no van estar lluny de la topada. Va ser finalment el madrileny qui es va quedar amb la tercera posició.

williams albon gp itàlia 2023

Els Mercedes de George Russell i Lewis Hamilton van acabar en 5è i 6è lloc, tot i que amb una penalització de cinc segons cadascun. El primer per haver saltat la xicane del primer revolt, el segon per un xoc amb Oscar Piastri (McLaren).

Alex Albon (Williams), Lando Norris (McLaren), Fernando Alonso (Aston Martin) i Valtteri Bottas (Alfa Romeo) van acabar als punts.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments