La FIA confirma que cap equip d’F1 ha superat el límit pressupostari durant el 2022

Tot i els rumors, que apuntaven que alguns equips van ser objectiu de la FIA per no haver complert el límit pressupostari, la Federació Internacional d’Automobilisme ha confirmat oficialment que tots els equips complien amb el límit pressupostari establert.

El comunicat publicat per la FIA confirma que l’administració sobre el límit pressupostari ha completat ara la revisió de la documentació presentada per cada competidor que va participar al Campionat del Món de Fórmula 1 de la FIA 2022 en relació amb el període d’informes de l’any complet que va finalitzar el 31 de desembre de 2022. L’Administració del límit pressupostari de la FIA ha emès certificats de compliment als deu competidors.

La revisió va ser un procés intens i exhaustiu, que va començar amb una anàlisi detallada de la documentació presentada pels competidors. A més, es va fer un control exhaustiu de les activitats que no pertanyen a la F1 realitzades pels equips, que incloïen visites múltiples a les instal·lacions dels equips i procediments d’auditoria acuradas per avaluar el compliment del Reglament Financer. Tots els equips van actuar sempre amb un esperit de bona fe i cooperació durant tot el procés diu l’informe.

L’any passat, Red Bull va superar el límit pressupostari, amb una multa i sancions. Aquest any hi havia sospita que dos equips havien incomplert el límit, però això no es va confirmar.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments