Miquel Pons i Carles Planell repeteixen triomf a la Challenge Rallycracks 2023 i s’emporten el 4t Memorial Abel Puig a Cervera

Pons – Planell es van endur el triomf després e guanyar sis dels set trams

Cervera va ser l’epicentre de la quarta prova de la Challenge Rallycracks, la primera sobre terra català i que reunia fins a 11 equips a la capital de la Segarra el passat diumenge 2 de setembre. Tot i les previsions de pluja anunciades durant tota la setmana el ral·li es va disputar sobre un terreny sec i molt rocós, el qual va donar molta duresa a la prova.

Miquel Pons i Carles Planell van demostrar estar en un nivell de forma per sobre de la resta en les dures cronometrades en terres lleidatanes. La parella es va mostrar intractable aconseguint sis millors registres de set possibles, deixant als rivals a més de quinze segons per darrera al final del ral·li. Primer guanyador que repeteix triomf en aquesta temporada 2023.

Ha estat una prova amb uns trams molt macos, però per a nosaltres ha estat un ral·li força estrany, on hem penalitzat, tot i així veig que hem portat un molt bon ritme i hem pogut guanyar. Ha estat una mica de sorpresa perquè almenys jo no m’ho esperava.

Miquel Pons

El pilot local, Pere Rovira, acompanyat de Marc Que van acabar en segona posició després d’aconseguir un millor temps en el tercer pas pel tram B. Rovira va ser el principal rival de Pons durant tot el ral·li però algunes circumstàncies com la pols en suspensió que hi havia en algunes zones dels trams no el vam permetre millorar els seus registres.

Rally_Cervera_Rallycracks_rovira_que
Nacho Mateo

Dani Muntadas i Marta Ylla van aconseguir una valuosa tercera posició després de fer un ral·li molt regular. Aquest resultat els permet seguir en la lluita pel campionat, on son segons amb 114 punts i on Pons i Planell son líders amb 185.

Cervera, capital dels ral·lis

El 4t Memorial Abel Puig va ser una prova molt dura per les mecàniques i tots els equips participants. La prova estava dissenyada amb quatres seccions i tres trams diferents, dos d’ells a repetir en tres ocasions i un tram semiurbà que només es feia en una ocasió. En total 85 km contra el rellotge.

Les pistes de terra i pedra dels voltants de Cervera van augmentar la duresa de la prova per a la majoria de participants que havien d’atacar però conservant la mecànica per no perdre opcions.

Rally_Cervera_Rallycracks_muntadas_ylla
Nacho Mateo

Aquesta duresa es va saber combinar amb el tram semiurbà pels carrers de Cervera, una gran feina organitzativa que va apropar els ral·lis al públic i deixant imatges pel rècord de tots els aficionats i pilot que es van apropar al carrers de la capital de La Segarra. Un gran final per la primera prova sobre terra a Catalunya.

La propera cursa serà el 30 de setembre per la disputa del Ral·li de Vidreres, cinquena prova d’un total de set que té el campionat i la segona en territori català.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments