Horaris GP de Singapur 2023

Marina Bay, el circuit de Singapur, va fer història de la F1 quan es va convertir en la primera cursa que es va fer de nit.

El ‘Mònaco d’Àsia’ sol ser una cursa interessant, tot i que és molt difícil d’avançar. És una pista molt exigent físicament per tots els revolts, la calor i la humitat, que s’agreuja amb una típica superfície de carrer.

El circuit en si és de poca adherència i lliscant, però millora considerablement a mesura que es va posant més goma. Les velocitats mitjanes estan contingudes, de manera que la degradació no sol ser un problema. Les altes temperatures tendeixen a baixar a mesura que avança la cursa, cosa que pot posar una mica d’atenció en la part estratègica.

Enguany, el Circuit de Singapur presentarà novetats, amb un tercer sector més fluid i ràpid.

El GP de Singapur en dades

1r GP 2008
Voltes 62
Circuit 4,94 km (nou traçat)
Cursa 306.143 km

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments