Latvala a favor dels canvis en els itineraris

Després de les crítiques rebudes i dels canvis anunciats per part del promotor del campionat, sembla que els equips es van alineant en aquests sentit, demanant més canvis per fer més atractius els ral·lis del campionat del món.

Per la seva banda, Jari-Matti Latvala, director de l’equip de Toyota Gazoo Racing, vol un canvi important pel que fa a l’assistència. A mesura que cada cop més ral·lis ofereixen dies sense assistència, el finlandès vol més llibertat i possibilitats per reparar els problemes habituals dels cotxes.

Jari-Matti va comentar al mitjà finlandès MTV Urheilu:

“Hem de fer canvis, això és segur. Ja he criticat la manca de suport. Si l’eix de transmissió o la direcció assistida està trencada, no hi ha res que puguis fer i has de continuar tot el dia amb el cotxe trencat. L’interès per la competència simplement desapareix.

Latvala

Vaig proposar a la FIA la fabricació d’un determinat tipus de caixa, la mida i el pes de les quals són fixes, i que determinarien el nombre limitat de peces de recanvi que poden cabre dins.

Latvala

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments