Scott Martin s’uneix a la Comissió del WRC

El copilot d’Elfyn Evans a Toyota participarà a les reunions per donar el punt de vista dels pilots i copilots sobre els diferents temes que contribuiran al futur del WRC

Un altre petit pas endavant, però hem tingut d’esperar fins que el campionat es trobés a la deriva perquè els principals protagonsites fessin sentir la seva veu. Copilot d’Elfyn Evans des del gener de 2019 després d’haver estat el de Craig Breen o Matthew Wilson, Scott Martin té una gran experiència en aquest món on va fer el seu bateig l’any 2004. Amb 41 anys, ja suma 172 participacions i acumula 6 victòries amb el gal·lès.

L’arribada del nadiu de Haven a la Comissió segueix una petició de la FIA i el promotor del WRC. Després de les crítiques expressades per diversos membres de l’elit d’aquest esport i dels temors reiterats dels representants de l’equip de veure perdre interès aquest campionat, les autoritats van considerar oportú que una persona estigués representant aquesta corporació. D’aquesta manera, Scott Martin podrà avançar les opinions i idees dels seus companys durant unes reunions on es parlaran dels canvis que s’haurien de fer l’any vinent en el format i el desenvolupament dels actes.

Nou paper per a Scott Martin

Scott Martin ja està familiaritzat amb el funcionament d’aquest tipues de situacions ja que participa a la Comissió de Carreteres Tancades de la FIA.

«És segur que això em donarà confiança. Vam pensar que seria bo tenir un de nosaltres present a la Comissió del WRC. Hi va haver una votació i el meu nom va sorgir d’aquesta consulta potser per la meva experiència. És un honor i estic content d’acceptar aquest paper. Sé com d’important pot ser això, però al mateix temps no hem d’oblidar que hi ha molta gent implicada en aquest esport. Passaré els comentaris dels meus companys amb qui parlem molt. Tinc una bona visió del que ens agradaria fer el WRC més emocionant. Va començar de seguida perquè ja hi havia hagut una reunió durant la qual sobretot vaig observar com anava i vaig conèixer gent nova.

Scott Martin

Encara que no ens haguem d’imaginar que la presència d’un únic copilot podria comportar els canvis que el WRC necessita amb urgència, és un primer senyal que les coses estan passant, que hi ha consciència. Ara calen accions concretes.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments