Kalle vol ral·lis més curts

En aquest període on més o menys tothom proposa canvis per reactivar l’interès pel WRC, Kalle Rovanperä va ser molt clar abans de l’inici del ral·li de Xile.

En una entrevista amb el mitjà finlandès YLE, el finlandès va demanar als organitzadors que escurcessin el recorregut per tal de ser més senzill i menys llarg de seguir.

Sí, el format de la competició s’ha de canviar absolutament. El format està una mica desfasat. Encara que sigui en l’ADN del ral·li competir en curses llargues, on de vegades cal la resistència, des del punt de vista de l’espectador i l’espectacle, caldria fer el cap de setmana més compacte.

Kalle Rovanperä

L’esdeveniment hauria de ser més fàcil de veure, més ràpid i més interessant de seguir. Des del punt de vista del pilot, hi ha moltes coses a fer tot el temps durant la cursa, però necessites molt de temps per seguir la cursa de principi a fi. Sovint també hi ha situacions en què gairebé no hi ha res».

Kalle Rovanperä

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments