Horaris per seguir el GP del Qatar 2023

L’última vegada que la F1 va córrer al Qatar va ser enmig de la intensa lluita pel títol de 2021. La pista va ser un èxit entre els pilots, donat el seu caràcter d’alta velocitat, i va oferir alguns moments dramàtics tot i ser una incorporació relativament tardana al calendari a causa de la pandèmia de Covid. Ara, amb dos anys per preparar el seu retorn a temps complet, el Circuit Internacional de Losail s’ha renovat amb una nova zona de boxes i paddock per donar la benvinguda als equips.

El Circuit Internacional de Losail, situat als afores de la capital Doha, es va construir en preparació per acollir el primer esdeveniment de MotoGP de Qatar l’any 2004. El 2021 va representar la primera vegada que Qatar acollia el Campionat del Món de Fórmula 1, amb la signatura d’un acord de 10 anys addicionals.

És una pista ràpida i fluida, on predominen les corbes de velocitat mitjana i alta. Més d’un quilòmetre de la longitud total de la pista està format per la recta principal, que ofereix moltes oportunitats d’avançament al revolt 1.

Dades GP del Qatar de F1

1r GP: 2021
Voltes: 57
Circuit: 5.419 km
Cursa: 308.826 km
Rècord: 1m23.196s (Max Verstappen, 2021)

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments