M-Sport lamenta la marxa del seu cap de files, Ott Tänak

Malcolm Wilson esperava una altra temporada de Tänak amb M-Sport, però el cert és que les coses no van anar bé i l‘equip gairebé mai no va aconseguir donar a Ott Tanak un cotxe que, com a mínim, li permetés lluitar en cada cursa. Els alts i baixos, sobretot aquests últims, eren massa, les queixes i la insatisfacció del pilot eren notòries i aquest desenllaç era inevitable. El triomf a Xile arriba massa tard.

Durant els últims 20 anys, l’equip ha nodrit alguns dels millors pilots emergents dels ral·lis, introduint, promocionant i desenvolupant diferents generacions. El desenvolupament del talent d’M-Sport és indiscutible, ja que tots els guanyadors d’esdeveniments del WRC de les dues últimes dècades han format part de l’equip en algun moment.

Abans de posar l’atenció en el 2024, encara queden dues proves de la temporada 2023 i els objectius de l’escuderia es mantenen sense canvis. A més, l’equip està ara totalment enfocat en trobar un camí que garanteixi continuar competint a la categoria reina del WRC.. M-Sport creu que una reorientació cap a aquest enfocament serà fonamental per al desenvolupament de l’equip a llarg termini.

rally_portugal_2023_Tänak M-Sport
Nacho Mateo

El director de l’equip M-Sport, Richard Millener:

Ha estat un plaer treballar amb Ott i Martin aquesta temporada, ha calgut molta feina perquè el somni de tornar-los a M-Sport fos una realitat. Malauradament, de vegades les coses no surten com esperàvem i la seva decisió de deixar l’equip al final de la temporada és una conseqüència que hem d’acceptar, alhora que pensem en què podem aconseguir el 2024.

«No obstant això, m’agradaria aprofitar aquesta oportunitat per agrair a tots els membres d’M-Sport que van treballar incansablement per donar-ho tot en aquest projecte amb Ott i Martin. El seu esforç va ser recompensat amb dues victòries excel·lents, però fins i tot davant la desgràcia no es van rendir mai, cosa que només demostra la seva força i determinació. Encara queden dos esdeveniments i el nostre objectiu continua sent aconseguir més bons resultats».

Wilson M-Sport
© Nacho Mateo

El president d’M-Sport, Malcom Wilson:

En primer lloc, m’agradaria agrair a Ott i Martin els seus esforços aquesta temporada. Mirant enrere, la temporada va començar molt bé, amb un cinquè lloc a la general a Montecarlo (i el millor resultat d’Ott en els nous cotxes del Rally1), seguit d’una victòria a Suècia. Després d’això, vam passar per un període difícil i, malgrat el seu increïble resultat a Xile, l’any que tots somiàvem no va arribar a bon port. Òbviament, personalment, és molt decebedor veure com Ott marxar després d’una temporada, però li desitjo tot el millor.

També m’agradaria donar les gràcies a tots els membres de l’equip que han treballat dia rere dia, donant-ho tot al programa, la seva ètica de treball no deixa d’impressionar-me, tant en els bons com en els mals moments, tots són un autèntic actiu per a M-Sport.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments