Al-Attiyah doble campió del món del W2RC

Segona coronació consecutiva com a campió del món de ral·li raid, Nasser Al-Attiyah podria haver perdut l’oportunitat després d’una pèrdua total de frens al desert

Dia de glòria per a Nasser Al-Attiyah (Toyota) al Ral·li del Marroc 2023. El qatarí, guanyador de la segona etapa al voltant de Zagora aquest diumenge 15 d’octubre, s’ha assegurat un segon títol mundial consecutiu al W2RC gràcies a un aventatge insuperable en punts amb el seu perseguidor directe, Yazeed Al-Rajhi (Overdrive), fins i tot en cas d’abandonament a l’arribada final.

Tanmateix, Nasser i Baummel podrien haver perdut el triomf a l’etapa a causa d’un greu problema amb el seu Toyota Hilux T1+.

Hem perdut tot el líquid de frens a 130 km de l’arribada. No hem pogut fer res, no he pogut frenar, ens hem arreglat amb la caixa de canvis, adoptant la marxa adequada.

Després d’aquesta situació, magistralment negociada amb l’ajuda del seu copilot Mathieu Baumel (ja campió del món de W2RC durant l’anterior ronda a l’Argentina), Nasser Al-Attiyah ja es veu com a guanyador de la prova africana.

Aquest títol W2RC premia l’increïble treball que hem fet amb Toyota aquesta temporada i, en general, al llarg dels set anys junts. Estic realment feliç. Dimecres celebrarem tot això amb la victòria al Rallye du Maroc com a bonus!

La 3a plaça encara està per decidir amb Sébastien Loeb (Bahrain Raid Xtreme) a 8 punts de Juan Cruz Yacopini (Overdrive Racing) abans de la Marroc. El francès es troba 4t del ral·li, l’argentí 7è. Loeb està reduint el desaventatge amb els punts d’etapa aconseguits, però només seran validats si acaba la cursa.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments