Estrelles del món de l’esport inverteixen en Alpine

Estrelles de la NFL com Patrick Mahomes i Travis Kelce, el golfista Rory McIlroy, el boxejador Anthony Joshua i els futbolistes Trent Alexander-Arnold i Juan Mata acaben d’anunciar aquest dimarts 17 d’octubre com a nous inversors estratègics a Otro Capital, que va injectar 200 milions d’euros a l’equip Alpine el juny passat, juntament amb els seus socis RedBird Capital Partners i Maximum Effort Investments.

L’arribada d’aquests atletes de renom mundial (…) reforçarà l’associació estratègica entre Otro Capital i Alpine F1, combinant una experiència de primera classe en diferents àrees de l’ecosistema esportiu i permetent que Alpine F1 arribi a nous aficionats.

Otro Capital.

Els nous inversors ajudaran a donar a conèixer Alpine F1 a nivell mundial i complementaran les contribucions d’Otro Capital en àrees com els mitjans de comunicació, el patrocini, la venda d’entrades, l’hostaleria, la gestió de drets comercials, les llicències i el marxandatge.

Otro Capital

«Estic encantat d’unir-me al grup Otro Capital com a inversor a Alpine F1, al costat del meu germà Tyler. Després d’haver assistit a les curses de Fórmula 1 com a fan, m’encanta l’entorn d’alta pressió del paddock i he vist de primera mà com d’increïblement impressionant és l’equip Alpine.

Alexander-Arnold, estrella del Liverpool FC

El nostre objectiu compartit com a grup inversor és contribuir al seu èxit, en un moment en què la F1 s’enfronta a un creixement increïble com a esport. Com a futbolista, entenc la importància del treball en equip, la innovació i la determinació per assolir els objectius.

A més d’aquests esportistes, Roger Ehrenberg, fundador d’Eberg Capital que ja té accions del club de beisbol Miami Marlins i del club de futbol Real Salt Lake, també es va unir al grup d’inversors que ja incloïa l’estrella de cinema Ryan Reynolds.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments