Al-Rajhi triomfa al Marroc amb Roma tercer i Oliveras tancant el triplet de Toyota al W2RC 2023

Els guanyadors de l’Abu Dhabi Desert Challenge a principis d’any, Yazeed Al Rajhi i Timo Gottschalk (Overdrive Racing), han acabat la temporada guanyant el ral·li del Maroc.

La parella de Toyota han guanyat a Denis Krotov i Konstantin Zhiltsov (Overdrive Racing) per 34m17, amb Nani Roma i Àlex Haro (M-Sport Ford World Rally Team) tercers a 43m03s, posició que han aconseguit l’últim dia de cursa. Juan Cruz Yacopini i Daniel Oliveras Carreras (quart) i Eugenio Amos – Paolo Ceci (cinquè), han completat el top 5.

Estic molt content amb aquesta victòria. La temporada va començar amb mal peu per a nosaltres, amb un mal resultat al Dakar. Afortunadament, no ens vam rendir i les nostres actuacions van seguir millorant al llarg de l’any. Anem en la direcció correcta.

Yazeed Al Rajhi
roma ford msport marroc 2023

Yazeed Al Rajhi (Overdrive Racing) ha aconseguit la victòria després que Nasser Al Attiyah (Toyota Gazoo Racing) tingués problemes mecànics a la tercera etapa, caient significativament a la classificació. Sigui com sigui, Nasser Al Attiyah i Mathieu Baumel (Toyota Gazoo Racing) van abandonar l’especial després d’aturar-se al km 6, però, ja tenien el campionat a la butaca. Juan Cruz Yacopini i Dani Oliveras (Overdrive Racing) han completat el triplet de Toyota al campionat.

yacoponi oliveras toyota hilux marroc 2023

Isidre Esteve i Txema Villalobos han acabat en tretzena posició, just per davant de Carlos Sainz i Lucas Cruz. Bon debut de Pau Navarro de l’equip FN Speed al volant del Toyota Hilux T1.

Entre els T3, triomf dels americans Guthrie – Walch, per davant de la parella polonesa Goczal – Gospodarczyk i Cristina Gutiérrez. El català Òscar Ral ha acabat en dissetena posició al volant del Can-Am de l’equip Buggy Masters. En vint-i-quatrena posició trobem a Jordi Vidiella i Sergi Brugué del FN Speed.

t3 guthrie marroc 2023

João Ferreira i Filipe Palmeiro (South Racing Can-Am) van guanyar l’última etapa T4 amb 10’56” sobre Sebastián Guayasamín i Fernando Matías Acosta (FN Speed). Amb aquest resultat, João Ferreira aconsegueix la seva primera victòria en la categoria. Mala sort per Eduard Pons que s’ha vist obligat abandonar en l’última etapa després de trencar la caixa de canvis del seu Can-Am.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments