Rossi tornarà a ser un debutant

Valentino Rossi estarà a la prova oficial de debutants de la FIA WEC a Bahrain aquest cap de setmana als comandaments d’una Oreca 07 Gibson LMP2 amb l’equip WRT.

El Rookie Test de la FIA WEC acollirà diumenge a Bahrain un convidat de prestigi en la persona de Valentino Rossi. La llegenda italiana amb nou títols mundials a MotoGP, efectivament, estarà en un LMP2 per a l’equip WRT. Aquesta serà una gran primera en un prototip per al pilot de 44 anys, ara habitual de GT i esperat a la categoria LMGT3 del Campionat del Món de Resistència de la FIA la temporada vinent amb l’equip de Vincent Vosse.

Amb aquesta prova a LMP2, “The Doctor” fa, en tot cas, un nou pas cap a una possible prova a la LMDh alemanya.

“Estic molt content de provar LMP2 per primera vegada! És una gran oportunitat per a l’equip WRT, perquè tenim plans per provar el BMW Hypercar en el futur. Per tant, abans de provar-lo, crec que és una bona experiència provar LMP2, ja que és similar pel que fa a la càrrega aerodinàmica i tinc curiositat per entendre el meu potencial. També tinc ganes d’estar a Bahrain per veure l’última cursa de la temporada, i com que espero competir al WEC en el futur, serà bo tenir una idea de l’atmosfera i l’estructura de l’esdeveniment».

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments