M-Sport preveu fer un pas enrere al 2024 per poder avançar

A mesura que s’acosta el final de la temporada amb el Ral·li del Japó en l’horitzó, Richard Millener i M-Sport ja estan treballant per a la propera temporada.

Amb la marxa d’Ott Tänak, l’equip britànic es trobarà en una situació que coneix bé amb un equip a reconstruir sense molt de pressupost disponible.

Sempre és una època de l’any difícil per a nosaltres. Intentem fer un pressupost i posar totes les peces al seu lloc. El fet que Ott deixi l’equip no vol dir que sigui fàcil substituir-lo per un altre pilot. Perdre un pilot de primer nivell afecta diverses coses.

Richard Millener

Després d’haver-se plantejat guanyar el títol amb Ott Tänak aquest any, M-Sport tindrà objectius molt diferents la propera temporada. Les opcions més probables es la d’Adrien Fourmaux que ja al Japó es pujarà al Puma Rally1 en substitució de Loubet, mentre que Grégoire Munster no s’espera estigui la temporada completa.

“El nostre objectiu és un equip més jove, com un equip júnior, on es desenvoluparan les pròximes promeses.»

Richard Millener

En aquests moments no podem contractar un pilot de primer nivell. Hem de ser realistes amb això. Sabem que tenim un cotxe prou competitiu. Hi ha avantatges si pots convertir els propers millors pilots en un equip júnior. Això és el que Malcolm (Wilson) i M-Sport porten fent durant molts anys. De vegades cal tornar una mica enrere per avançar».

Richard Millener

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments