Verstappen arrodoneix el doblet a Interlagos amb la 17a victòria de la temporada 2023

L’endemà de la seva victòria a l’Sprint Race, Max Verstappen va signar el diumenge el doblet davant de Lando Norris i un brillant Fernando Alonso.

Començant des de la pole position, Max Verstappen va aconseguir una 17a victòria en aquesta temporada 2023, inscrivint encara més amunt el seu nom al llibre de rècords de la F1.

Aprofitant la retirada de Charles Leclerc (2n a la graella) a la volta de formació, l’holandès va aconseguir sortir primer a la sortida per deixar la S de Senna al capdavant de la comitiva. Després d’una neutralització després d’un accident multiple on van estar involucrats Alex Albon, Nico Hülkenberg i Kevin Magnussen, el tres vegades campió del món va negociar perfectament la segona sortida, resistint a Lando Norris.

lando norris mclaren brasil 2023

Si l’anglès va ser una mica amenaçador a les primeres voltes, Max Verstappen va posar fi ràpidament a les seves esperances i va poder marcar el seu propi ritme. Un ritme que el pilot de McLaren no va poder mantenir. El representant de Red Bull va negociar les seves dues parades sense incidents i va marxar sol per agafar més de 8 segons d’avantatge i signar un 17è èxit aquest any.

L’home del dia: Fernando Alonso

alonso perez aston martin brasil 2023

Per a Fernando Alonso, aquest Gran Premi del Brasil va suposar un retrobament amb el podi en el qual no pujava des de Zandvoort l’agost passat. Després d’un inici de cursa lent, l’asturià va anar escalant progressivament per recuperar el seu avantatge davant Lewis Hamilton i situar-se en la tercera posició.

A Interlagos, el pilot d’Aston Martin va gaudir d’una cursa molt neta anant molt de temps en solitari. El doble campió del món va haver de fer front a la remuntada de Sergio Pérez en les últimes 20 voltes. Després de frenar els nombrosos intents d’avançament del mexicà, Fernando Alonso va perdre la posició a la penúltima volta. Però com un bon gat vell no es va rendir i va anar darrere del pilot de Red Bull a l’última volta amb una magnificia maniobra a la curva 4. Després va ser capaç de resistir fins a la meta per aconseguir un 8è podi aquesta campanya per 53 mil·lèsimes! Lance Stroll va completar el Top 5.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments