Toyota oficialitza la seva nova formació per al Dakar 2024 amb un català en les seves files

TOYOTA GAZOO Racing confirma dues noves tripulacions per al Dakar 2024 abans de la confirmació completa de l’equip a finals de novembre

Les dues noves tripulacions pilotaran versions millorades del GR DKR Hilux T1+, que va guanyar el Dakar el 2022 i el 2023

Lucas Moraes formarà parella amb el català Armand Monleón com a copilot. Moraes ha demostrat ser un dels pilots joves més ràpids de W2RC i va aconseguir el tercer lloc a la general al seu primer Dakar l’any passat. Ara, com a membre de l’equip oficial TGR, Moraes tindrà una altra oportunitat de perseguir el somni de guanyar el Ral·li Dakar. El brasiler va aconseguir la victòria guanyant el Ral·li dos Sertoes dues vegades, també ha guanyat tres vegades el Campionat Nacional Brasiler i dues vegades la Copa Sud-americana.

tgr hilux t1+

El segon nou pilot de la tripulació és el nord-americà Seth Quintero, que ràpidament es va fer un nom al panorma dels raid mundial en guanyar dotze etapes del Dakar 2022 en un prototip lleuger. Quintero formarà parella amb el copilot Dennis Zenz. Quintero, natural de Sant Marcos (Califòrnia), va començar a competir amb prototips lleugers als 10 anys i va guanyar el primer campionat abans de tenir edat legal per conduir.

Com a part dels preparatius de l’equip per al Ral·li Dakar, Seth i Dennis participaran a la propera Dubai International Baja. L’esdeveniment, que tindrà lloc entre el 10 i el 13 de novembre del 2023, oferirà a la parella un quilometratge competitiu al volant de l’actualitzat GR DKR Hilux T1+. Lucas i Armand tindran una oportunitat similar a la Baja Qassim, a Aràbia Saudita, del 23 al 25 de novembre del 2023.

Seth i Dennis es van proclamar recentment campions de la FIA W2RC a la classe T3, consolidant el seu estatus de prometedores estrelles del ral·li raid mundial.

Toyota millora la GR DKR Hilux T1+

tgr hilux t1+

Amb les noves incorporacions a la seva alineació de pilots, TGR mira cap al futur, que inclou el desenvolupament continuat del seu GR DKR Hilux T1+, guanyador del Dakar. Els detalls de les especificacions actualitzades del cotxe per al 2024 s’ajustaran a les últimes normes establertes per la FIA.

El Ral·li Dakar 2024 servirà de nou com a primera prova del Campionat del Món de Ral·li Raid 2024 (W2RC). La prova marató de 12 etapes començarà el 5 de gener del 2024 a la ciutat saudita d’Alula. Des d’allà, la ruta serpentejarà a través de les sorres d’Aràbia Saudita, abans d’arribar a la meta a la ciutat costanera de Yanbu.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments