Dani Juncadella fitxa per Corvette

Corvette Racing ha revelat aquest dilluns la identitat dels quatre nous pilots de fàbrica per a la temporada 2024

Daniel Juncadella, Earl Bamber, Charlie Eastwood i Nico Varrone formaran part del grup que pilotarà en les categories GT ja sigui al campionat IMSA o al WEC

Així doncs, aquests quatre pilots s’incorporen oficialment a l’equip nord-americà juntament amb els ja presents, Antonio Garcia, Tommy Milner, Nicky Catsburg i Alexander Sims. Els vuit pilots competiran col·lectivament com a pilots de fàbrica per a Corvette Racing.

Corvette SPA WEC 2023
Francesc Rodríguez

El més destacat d’aquest anunci és el fitxatge de Dani Juncadella, expilot de Mercedes. El català podria gaudir fins i tot un doble programa IMSA-WEC: associat a Earl Bamber a IMSA dins de l’equip Pratt Miller Motorsports, a GTD Pro, també s’incorporarà a TF Sport durant la temporada en la categoria LMGT3 al WEC i les 24 Hores de Le Mans.

He estat testimoni de primera mà del que significa ser un pilot de Corvette als Estats Units. És molt emocionant, per ser sincer. A cada sessió d’autògrafs a l’IMSA, quan em vaig asseure al costat de la tenda Corvette, hi havia una fila de 100 persones que volien obtenir un autògraf del seu pilot, i estàvem asseguts allà! És molt emocionant, he de dir, veure el llegat que Corvette Racing ha creat als Estats Units i veure la consciència de la marca, és molt emocionant. Estic orgullós i em sento únic de ser pilot de Corvette de fàbrica.

Dani Juncadella

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments