Suárez – Iglesias també s’emporten la CERT guanyant a Pozoblanco

El Rally Ciudad de Pozoblanco va sentenciar el títol de la CERT, (Copa d’Espanya de Ral·lis de Terra) a favor de José Antonio Suárez – Alberto Iglesias. Amb aquest triomf les aspiracions catalanes de títol amb Xavi Vidales i Jordi Hereu no es van poder complir.

Els bicampions de l’S-CER (Supercampionat d’Espanya de Ral·lis)van aconseguir el seu tercer triomf en aquesta superfície amb l’Škoda Fabia RS Rally2 cosa que els va valdre per adjudicar-se el tercer títol nacional que aconsegueixen conjuntament com a representants de la marca txeca.

Els vencedors a Lorca, Javier Pardo – Adrián Pérez, van acabar en segona posició per davant de Diego Ruiloba – Ángel Vela que tancaven així el podi d’aquesta última cita de la temporada, puntuable alhora per al SúperCER, proclamat-se in extremis campions del Trofeu S-CER Junior.

jan solans hyundai i20 rally2 scer pozoblanco
RFEdA

Jan Solans – Borja Rozada, vencedors de la primera especial de la prova cordovesa amb el Hyundai i20 N Rally2 de Teo Martín Motorsport, han acabat en setena posició final per culpa d’una punxada però han pogut revalidat el subcampionat del 2021 del SCER.

José Luis Peláez i Alberto Chamorro van finalitzar quarts, davant de Xavier Vidales i Jordi Hereu, subcampions finalment en la que ha estat una gran primera campanya disputant la CERT.

vidales hereu skoda fabia r5 pozoblanco 2023
RFEdA

Joan Vinyes i Jordi Mercader van acabar en sisè lloc el ral·li aconseguint la tercera posició final del certamen nacional d’aquesta especialitat, seguits per Juan Carlos Quintana – Javier Martínez i Daniel Alonso – ‘Jandrín’ López.

membrado muñoz ford fiesta rally4 pozoblanco scer cert 2023
Membrado

Santiago García – Néstor Casal han estat els vencedors del Trofeu 2RM als trams cordovesos. Tot i haver hagut d’abandonar per un problema mecànic, Gil Membrado – Manel Muñoz s’han assegurat el guardó d’aquesta categoria, el primer que suma al palmarès el jove català de 16 anys.

francolí moreno TGR toyota iberian cup 2023 pozoblanco
RFEdA

Bruno Bulacia – José Murado han estat els vencedors de la cita decisiva per a la Toyota GAZOO Racing Iberian Cup, de la qual han acabat proclamant-se campions Daniel Berdomás – Brais Mirón, segons classificats als trams andalusos. Sergi Francolí i Xevi Moreno no han pogut revalidar el títol aconseguit l’any passat tot i les opcions amb les que arribaven a la cita. Albert Llovera va acabar en setena posició, cosa que li ha servit per aconseguir el títol de millor pilot Senior (major de 54 anys).

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments