El GP de Macau 2023 per als catalans

Els dos pilots catalans en F3 van debutar amb molt bones sensacions al circuit urbà de Macau, on van aconseguir acabar entre els deu primers classificats

Mari Boya va ser el millor dels dos representants catalans, amb un quart lloc final que va ser una gran sorpresa. El pilot de la Val d’Aran i integrant de l’equip MP Motorsport va protagonitzar una cursa molt consistent, en la qual va aconseguir mantenir-se entre els primers classificats des de la primera volta.

Per la seva banda, Pepe Martí va acabar en cinquè lloc, a menys d’un segon de Boya. El pilot de l’equip Campos Racing també va tenir una bona carrera, en la qual va aconseguir superar diversos rivals.

pepe marti macau f3 2023

El triomf final va ser per al britànic Luke Browning, que va completar una cursa perfecta. El segon lloc va ser per a l’italià Franco Colapinto, mentre que el tercer lloc va ser per al xinès Guanyu Zhou.

Les bones actuacions de Mari Boya i Pepe Martí són un bon punt de partida per a la temporada 2024 de Fórmula 3. Els dos pilots tenen talent i potencial per aconseguir grans coses en aquesta categoria.

Juncadella cinquè entre els GT

Rafaelle Marciello es va proclamar bicampió de la Macau GT Cup – FIA GT World Cup després de dominar la cursa principal. El pilot suís va estar imparable al volant del Mercedes de l’equip Landgraf, recolzant la seva pole i la seva victòria a la cursa de classificació amb una victòria de principi a fi en què va ser la seva última sortida com a pilot oficial d’AMG.

dani juncadella Mercedes macau

Ho va fer per davant d’Edorardo Mortara o Augusto Farfus (ROWE RACING). Daniel Serra va acabar quart amb el seu Ferrari d’Harmony Racing, per davant de Daniel Juncadella (Craft-Bamboo Mercedes) i del pilot de Porsche més ben classificat, Laurens Vanthoor (TORO Racing).

Altres actuacions destacades a Macau

Els pilots catalans han tingut bones actuació al Gran Premi de Macao de Fórmula 3, una de les curses més prestigioses del calendari. Daniel Juncadella és l’únic pilot català que ha aconseguit la victòria, el 2011. Jordi Gené va ser segon el 1991, Pedro Martínez de la Rosa tercer el 1995, mentre que Oriol Servià va ser sisè el 1997.

Aquestes actuacions fiquen en valor les grans actuacions de Mari Boya i Pepe Martí aquest 2023 a la complicada cita asiatica.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments