L’ERC 2024 ja té calendari oficial

El calendari comptarà amb vuit curses, tres sobre terra, cinc sobre asfalt, començarà a Hongria a l’abril, i inclou parades a Canàries, Suècia, Estònia, Itàlia, República Txeca i Gran Bretanya, abans que Polònia aculli l’última cursa de la temporada d’octubre.

“Hem treballat molt per presentar un calendari que combina nous esdeveniments amb ral·lis que, durant molts anys, han jugat un paper clau en l’èxit de l’ERC. Estem molt satisfets amb l’equilibri aconseguit, ja que és important renovar el calendari sempre que sigui pràctic i beneficiós fer-ho, sense perdre l’oportunitat d’incloure esdeveniments més tradicionals

Iain Campbell, director del campionat

Aquest calendari suposa un dels canvis més importants en els esdeveniments des del 2013, tot i que continua mantenint diverses curses ‘habituals’. Després del seu 70è aniversari l’any 2023, l’ERC visitarà esdeveniments emblemàtics com el Rally Islas Canarias, el Rally di Roma Capitale i el Barum Czech Rally Zlín. Però també hi ha un nou Ral·li d’Hongria i dues proves encara no ‘provades’ a l’ERC, el Ceredigion al Regne Unit i el Ral·li de Silèsia a Polònia.

La segona edició del Royal Ral·li d’Escandinàvia està programada el cap de setmana del 13 al 15 de juny. Forma part dels esforços de l’organitzador de l’esdeveniment per augmentar encara més la participació dels aficionats i destacar el caràcter festiu de la prova de Suècia, amb un festival de música que té lloc paral·lelament al ral·li.

Després d’haver acollit el WRC entre 2020 i 2023, el Ral·li d’Estònia continua amb la forta connexió de l’ERC amb el Bàltic amb la seva quarta entrada al campionat a principis de juliol.

Calendari

DataEstatProvaSuperficie
12-14 abril Hongria Rally HungaryTerra (Junior)
2-4 maig Espanya Rally Islas Canarias Asfalt (Junior)
13-15 juny SuèciaRoyal Rally of Scandinavia Terra (Junior)
5-7 juliolEstòniaRally Estonia (contrat à confirmer)Terra (Junior)
26-28 juliol ItàliaRally di Roma Capitale Asfalt
16-18 agost Républica Txeca Barum Czech Rally Zlin Asfalt
30 agost 1 setembreRegne UnitRali CeredigionAsfalt (Junior)
11-13 octubrePoloniaRally SilesiaAsfalt (Junior)

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments