Pepe Martí fa oficial el seu salt a la Fórmula 2 amb Campos Racing per al 2024

Campos Racing ha confirmat Isack Hadjar i Pepe Martí com els seus pilots per a la campanya 2024 de Fórmula 2.

Hadjar s’uneix a Campos per a la seva segona campanya a F2 després de completar la seva temporada de debut amb Hitech Pulse-Eight.

Per a Martí, 2024 serà la seva campanya de debut i la seva quarta temporada consecutiva amb els colors de Campos Racing. El català ha corregut amb l’equip cada any des que va començar a competir en monoplaces, aconseguint recentment tres victòries acabant a la cinquena posició a la classificació general de pilots de F3 2023.

«És un somni fet realitat fer el salt a un Fórmula 2, és un pas més en el meu camí i aprenentatge per arribar a la Fórmula 1 en un futur. A més amb Campos Racing, l’equip amb què he estat durant tota la meva carrera a monoplaces, és una oportunitat molt especial provar aquí a Abu Dhabi i estic desitjant aprendre ràpid i gaudir de cada volta. Gràcies a l’equip, als meus pares i al Red Bull Junior Team per fer-ho possible, ens veiem dimecres!”.

Martí

El director de l’equip, Adrián Campos Jr, va afegir que el duo representava una alineació prometedora i es va mostrar esperançat que tots dos puguin ajudar l’equip a aconseguir bons resultats l’any que ve.

«Estem orgullosos de comptar amb una alineació de pilots formada per dos pilots júnior de Red Bull per a la temporada 2024 de Fórmula 2. Isack i Pepe són dos pilots molt joves però les seves habilitats i talent els permeten progressar ràpidament a totes les categories Serà un enorme plaer treballar junts i donarem el màxim per aconseguir els millors resultats possibles. No tinc cap dubte que el 2024 promet ser una temporada apassionant per a Campos Racing. La temporada que ve ja ha començat per a nosaltres. Let’s rock!»

Hadjar i Martí estaran en acció per als tests de posttemporada amb l’equip al Circuit de Yas Marina del 29 de novembre a l’1 de desembre.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments