Rossi se suma al WEC amb BMW

Valentino Rossi ha estat oficialitzat per BMW i Team WRT per conduir en LMGT3 la propera temporada.

El secret a vehs ja s’ha acabat: sí, Valentino Rossi serà a la graella de sortida del Campionat del Món de Resistència del 2024, en la nova categoria LMGT3. La llegenda de MotoGP, que es va convertir a l’esport de motor durant dos anys, ha estat oficialitzada per BMW i Team WRT per muntar a bord del BMW M4 GT3 número 46 l’any vinent.

Després de dues temporades d’aprenentatge, però també d’èxits, al GT World Challenge Europe amb l’equip belga i Maxime Martin, l’italià donarà un nou pas el 2024.

«Estic molt entusiasmat amb la idea de participar al WEC. Aquest és el següent pas per a mi per participar en un campionat del món, no només a Europa, sinó també arreu del món. Ja m’he familiaritzat amb el cotxe després d’aquesta temporada, però el format amb tres pilots de tres categories diferents de rendiment serà nou per a mi. En general, crec que estarem molt ben posicionats.

Rossi

«The Doctor» també tornarà a les 24 Hores de Le Mans el 2024, després d’haver guanyat a Road to Le Mans el 2023 a la cursa de suport per a la carrera de la Sarthe. Encara no es coneixen els seus dos companys a bord del BMW número 46, però el seu company, Maxime Martin, l’hauria d’acompanyar. El tercer pilot, que s’ha de classificar Bronze amb la FIA –Martin va ser Platí i Rossi plata, encara no es coneix.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments