La FIA en busca solucions per al futur dels ral·lis

A l’últim Consell Mundial de la FIA de l’any es va crear un grup de treball per trobar solucions a la a situació del campionat del món de ral·lis.

Les males notícies s’acumulen i les perspectives de futur estan aturades i tot indica que el WRC tal com es fa avui es troba en un atzucac. Si durant molt de temps, massa, les autoritats han negat l’obvi, la situació comença a ser insostenible. És urgent actuar i fer-ho amb força, convicció i sentit comú.

Per tal de fer un balanç de la situació i fer propostes, la sessió estratègica del Consell Mundial d’aquest dimarts a Bakú ha creat un grup de treball. Robert Reid i David Richards, que és membre del Consell Mundial, lideraran aquest grup. Els dos homes es coneixen bé. Junts, van ser campions del món l’any 2001 quan Richards i Prodrive van representar a Subaru al WRC.

S’examinaran els aspectes tècnics, esportius i promocionals del Campionat del Món de Ral·lis de la FIA.

El grup també estudiarà el camí a seguir per al desenvolupament del ral·li a nivell local. Un primer document de treball es presentarà per a la seva consideració al WMSC i a la Comissió WRC en les properes dues setmanes.

Els temes són múltiples i entrellaçats, mentre que la urgència hi és. Esperem que aquestes persones experimentades puguin trobar solucions per permetre que el WRC recuperi la seva antiga glòria.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments