L’aranès Mari Boya a la Fórmula 3 amb Campos Racing

El pilot català Mari Boya continuarà a la Fórmula 3 la temporada que ve, però ho farà amb un nou equip, Campos Racing.

Boya, que va debutar a la categoria el 2023 amb l’equip Hitech Grand Prix, va aconseguir un podi a la cursa de Spielberg i va acabar la temporada en la 15a posició del campionat.

Estic molt contenta de sumar-me a Campos Racing. És un equip amb molta experiència a la Fórmula 3 i crec que puc aprendre molt amb ells. El meu objectiu és millorar els resultats de la temporada passada i aconseguir un podi més.

Boya

José María Navalón Boya, conegut com a Mari Boya nascut a Les (Aran), és un de les joves pilots més prometedors del panorama nacional. Va començar a competir en karting al 2015 on va guanyar el Campionat d’Espanya de Karting en categoria cadet, repetint la mateixa gesta el 2016 i el 2018, l’última en la categoria Júnior.

El 2020 va debutar en les fórmules a la F4 Espanyola amb MP Motorsport on va guanyar tres curses en el transcurs de la temporada i va acabar segon en la classificació de pilots, per darrera del seu company d’equip.

mari boya f3

En 2021, Boya va fer el seu debut al Campionat de Fórmula Regional Europea amb Van Amersfoort Racing, on va aconseguir un podi a una de les curses celebrades al Circuit Ricardo Tormo, acabant el campionat catorzè amb 51 punts. El 2022 va fitxar per l’equip ART Grand Prix amb el que disputaria les 7 primeres proves i aconseguiria un podi abans de canviar d’equip per les tres últimes proves de la temporada amb MP Motorsport. El 2023 va competir amb l’equip MP Motorsport a la Fórmula 3 i l’Eurocup-3, on va ser subcampió.

Campos Racing

Ara el pilot aranès començarà la temporada 2024 de Fórmula 3 el 3 de març a Bahrain amb Campos Racing, l’equip amb seu a Alzira, capital de la Ribera Alta (València), participa actualment en 6 campionats simultàniament i compta amb més de 200 treballadors.

Adrian Campos Jr continua el llegat del seu pare, amb l’objectiu de seguir creixent i formant pilots des del karting fins a la Fórmula 1.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments