El 4t RallySprint RACC al Circuit de Barcelona – Catalunya es consolida amb més de 100 inscrits

El 4t RallySprint RACC Circuit de Barcelona-Catalunya, que se celebrarà aquest diumenge 17 de desembre, posarà punt final al curs 2023 dels ral·lis catalans

La prova, que comptarà amb un recorregut d’aproximadament 36 quilòmetres cronometrats, serà l’ocasió perfecta per a veure per última vegada en acció a les principals estrelles del ral·li del país

La prova, organitzada pel RACC i el Circuit de Barcelona-Catalunya, comptarà amb una gran participació, amb més de 100 equips inscrits. Entre ells, hi haurà els principals equips del campionat de Catalunya de ral·lis, com Alejandro Mauro, actual campió de Catalunya, Miguel Díaz Aboitiz, guanyador de les tres primeres edicions, o l’estrella emergent Sergi Pérez, amb un Hyundai i20 Rally2.

El tram el qual es repetirà en tres ocasions, transcorrerà per zones poc comunes del circuit, com els vials, zones de servei o esbarjo. Aquesta característica farà que la prova sigui especialment tècnica i complicada per als pilots.

 La primera passada pel tram cronometrat de 12 km serà a les 9:39 h, la segona passada serà a les 11:48 h mentre que la tercera serà passat el migdia, a les 13:57 h, amb el final previst a partir de les 14.20 hores. 

Fi de temporada de forma solidària

RallySprint_RACC_058

Amb la celebració del RallySprint RACC, el circuit català posarà punt final a un curs, el 2023, en què ha reafirmat la seva posició com a infraestructura referent del motor en les nostres contrades.

La prova, que s’ha celebrat amb èxit des de 2020, ha contribuït a dinamitzar el final de temporada d’una manera diferent i de forma solidària ja que l’organització cedeix part dels ingressos recaptats en la inscripció a la La Marató de TV3, dedicada enguany a finançar projectes de recerca per a combatre els problemes de salut sexual i reproductiva.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments