Mauro – Sanjuan culminen una gran temporada 2023 emportant-se també el RallySprint RACC – Circuit de Barcelona-Catalunya

El mexicà s’emportava la prova per només nou dècimes per davant de Sergi Pérez

Alejandro Mauro i Diego Sanjuan començaven la prova més forts que els seus rivals, cimentant el seu triomf en les dues primeres passades pel tram de 12 km que el RACC havia preparat per aquesta quarta edició del Rallysprint.

Però Sergi Pérez i Axel Coronado, al volant del Hyundai i20 Rally2, intentaven l’impossible en l’última passada. Quan es trobaven 8,9 segons per darrera dels seus rivals eren capaços de recuperar 8 segons, rebaixant el seu millor temps en gairebé 13 segons. Tot i la remuntada, la parella catalana es quedaven a les portes del triomf per tan sol nou decimes.

RallySprint_RACC_2023_Perez_Coronado_Hyundai_i20_Rally2
Nacho Mateo

Un altra actuació molt destacable el passat diumenge va ser la de Sergi Francolí – Xavier Moreno, amb el seu Toyota Yaris GR eren capaços de pujar al podi prenent-li aquesta plaça en l’últim tram al guanyador de les primeres tres edicions, Miguel Díaz Aboitiz, al volant d’un Skoda Fabia Rally2 evo. Tancant les cinc primeres posicions entrava Marc Comas i Carla Cañizares amb l’Skoda Fabia R5.

RallySprint_RACC_2023_Francolí_moreno_Toyota-Yaris
Nacho Mateo

La cita s’ha anat consolidant al llarg dels anys com ho demostra la gran i excel·lent llista d’inscrits per aquesta edició. Però cal dir que encara té una assignatura pendent, apropar-la al públic. Les graderies del Circuit de Barcelona – Catalunya es troben molt allunyades del tram i amb conseqüència dels cotxes i participants. Veurem si en futures edicions s’hi preparen més zones de públic.

El RallySprint RACC – Circuit de Barcelona-Catalunya és un prova de caire solidari que lliura part dels ingressos que recapta per inscripcions i venda d’entrades a La Marató de 3Cat.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments