La catalana Belén García en l’European Le Mans Series 2024

La de L’Ametlla del Vallès va aconseguir el millor temps en els primers test amb el nou equip

La pilot catalana Belén García continua la seva progressió en les carreres de resistència. En 2024 competirà en l’European Le Mans Series (ELMS). García, de 24 anys, va demostrar la seva progressió en la temporada 2023 de la Le Mans Cup, on va acabar en desena posició de la classificació general amb l’equip 360 Racing.

«Estic molt contenta de poder confirmar que correré en les European Le Mans Series en 2024. Quan em van cridar per fer un test amb DKR no ho vaig dubtar. Tenen molt bona reputació i han guanyat tres vegades Road to Le Mans. També han guanyat diversos títols en la Michelin Le Mans Cup, l’Asian Le Mans Series i l’ELMS en la categoria LMP3 en 2021».

García

García va realitzar un primer test amb DKR el dia següent de la final de la Le Mans Cup a Portimao. El cotxe del equip és un Duqueine, lleugerament diferent al Ligier amb què va competir l’any passat.

«Va ser un dia brutal. Em vaig sentir molt ben acollida i vaig poder anar ràpida des del principi. El Duqueine és un vehicle diferent al Ligier, però em vaig adaptar ràpidament. És un bon presagi per al futur».

García

Kendy Janclaes, propietari de DKR Engineering, també està encantat amb la incorporació de García al seu equip.

«Va provar amb nosaltres a Portimao durant els rookie test i va acabar primera. El més important és que no només va demostrar tenir bon ritme, sinó que també es va mostrar molt professional en tot el que fa referència a la competició. Tenim plans molt sòlids per a ella i ja estan implementant-se en el nostre equip per assegurar que li oferirem la millor possibilitat de brillar com es mereix el proper any».

Janclaes

Visita doble al Circuit de Barcelona – Catalunya

Les European Le Mans Series visitaran el Circuit de Barcelona – Catalunya en dues ocasions, la primera serà per al test de pretemporada el 9 d’abril, mentre que la segona serà per la cita inaugural el següent cap de setmana, el 14.

El traçat català serà el primer, i més visitat, de les sis proves previstes, Le Castellet, Imola, Spa, Mugello, i, acabant la temporada, Portimao.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments