M-Sport Ford confia en els joves talents per a la temporada 2024

Com ja fa diverses temporades, l’equip M-Sport haurà esperat fins l’últim moment per anunciar que serà a l’inici del proper campionat. Per tant, hi haurà 3 equips amb Rally1 i això hauria de donar com a mínim 8 cotxes en aquesta categoria. No n’hi ha prou, però és el que hi ha.

No tenint els mitjans per contractar un gran pilot, Malcolm Wilson va decidir tornar a un dels seus papers preferits, el d’entrenador. Això ha funcionat en el passat amb Mikko Hirvonen, Jari-Matti Latvala i encara més amb Ott Tänak.

Aquests no són, estrictament parlant, novells. Adrien Fourmaux ja ha completat una temporada gairebé completa amb el Rally1 el 2022 (10 carreres). Als 28 anys se li ofereix una nova oportunitat en aquest nivell. Ha de saber aprofitar-la evitant els esculls del passat.

Aconseguir aquest volant era l’objectiu principal per al 2023. Estic encantat de tornar per tot un campionat amb el Puma. M’ha agradat estar involucrat en el desenvolupament del Fiesta Rally2 durant els últims mesos i crec que em servirà per al Rally1. Serà una competició molt interessant per a tothom, sobretot amb el nou sistema de punts. Tenim un pla real per treballar dur i obtenir els millors resultats possibles, per donar suport a l’equip i tornar-lo a on es mereixen ser. També estic molt orgullós de ser l’únic pilot francès que ha competit tota una temporada al màxim nivell.

Fourmaux

M-Sport confia en els joves del WRC

Nacho Mateo

Apareixent dues vegades al volant del Puma Rally1 a Xile i a l’Europa central, Grégoire Munster (24 anys), fill de Bernard Munster participa sota la bandera de Luxemburg (nacionalitat de la seva mare), en el que serà el primer any complet. Haurà de descobrir molts aspectes, però si aconsegueix reproduir les mateixes actuacions que les que va fer amb el cotxe de Jourdan Serderidis, hauria de poder aprofitar aquest any d’aprenentatge.

Les dues carreres al volant del Ford em van ajudar molt a preparar-me per al 2024. Treballar com a part de l’equip de M-Sport també ha estat molt útil. Estar al WRC2 va ser una lliçó interessant. L’objectiu serà primer obtenir bons resultats i augmentar el ritme, prova a prova, per intentar no equivocar-me i adquirir tota l’experiència necessària. El repte és gran, però en tinc moltes ganes.

Munster

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments