Škoda aposta fort pel WRC2 amb Oliver Solberg

Autor d’una temporada 2023 decebedora amb un sisè lloc al campionat, el suec va acumular errors i problemes mecànics, tot i que va aconseguir guanyar dues proves.

Tot i això, la marca txeca ha seguit la seva aposta pel jove pilot suec com a punta de llança. Probablement, l’allau de canvis de montura cap al nou Toyota Yaris Rally2 que s’espera la temporada que ve ha fet que Skoda Motorsport augmenti la seva implicació en el programa mundial. D’aquesta manera vol seguir demostrant que el seu cotxe segueix sent competitiu.

Škoda Motorsport espera amb interès la propera temporada de WRC2 i una cooperació més intensa amb Oliver Solberg! És un dels joves pilots més talentosos del campionat i ha recollit un nombre impressionant d’escratxos durant la temporada 2023. Molta sort per a la propera temporada amb nosaltres!

Amb aquesta aposta, el WRC2 ja té assegurat grans noms en aquest campionat, ben repartits entre els diferents fabricants. De moment, Hyundai i M-Sport encara no s’han comunicat sobre el seu programa en aquesta categoria per al 2024.

La trajectòria d’Olvier Solberg

2023: WRC2 a Skoda Fabia RS Rally2 (6è WRC2 – 2 victòries)
2022: Pilot oficial de Hyundai, 12è del campionat (33 punts)
2021: 13è al WRC2 (Hyundai i20N Rally2) i 4 ral·lis amb el Hyundai i20 Coupe WRC
2020: Campió Júnior de l’ERC + 1 victòria WRC3
2019: Campió de Letònia (VW Polo GTi R5) + 1 victòria ERC
2017: Debut en ral·lis (Peugeot 208 R2)

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments