Coneixem els finalistes del Car of the Year 2024

El 26 de febrer del 2024, el món de l’automoció coneixerà qui es corona com el Cotxe de l’Any 2024 a l’Saló Internacional de l’Automòbil de Ginebra. Set vehciles estan en la llista definitiva, on s’inclouen quatre models europeus i tres asiàtics, entre ells una marca xinesa remarcable, aspiren a l’anhelat trofeu. Endinsem-nos en el cor d’aquesta emocionant competició.

El Prestigiós Premi COTY: Un Llegat Des del 1964

El ‘Car of The Year’ (Cotxe de l’Any), afectuosament conegut com COTY, ha estat una fita internacional des del 1964. Atorgat per un jurat de 59 membres de 21 països, aquesta distinció reconeix el cotxe més destacat introduït en els 12 mesos anteriors a la data del premi. No és només un reconeixement; és una celebració de l’excel·lència automobilística reconeguda per la premsa especialitzada en més de 20 països europeus.

Els set magnífics

Dels 28 cotxes llançats el 2023, aquests set finalistes destaquen:

  1. BMW Sèrie 5
  2. BYD Seal
  3. Kia EV9
  4. Peugeot E-3008/3008
  5. Renault Scenic
  6. Toyota C-HR
  7. Volvo EX30

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments