La marca xinesa BYD ja supera a Tesla

BYD va consolidar la seva posició de lideratge en el món dels vehicles elèctrics, per davant de Tesla, en l’últim trimestre de 2023

La marca xinesa segueix consolidant la seva posició i va tancar l’any amb tres milions de vehicles venuts.

BYD va concloure el 2023 amb un volum de vendes rècord, superant l’objectiu de 3 milions de vendes anuals. Aquest any també marca la inclusió de BYD al top 10 mundial de vendes d’automòbils per primera vegada. Al mercat xinès, BYD va mantenir la seva posició com la marca i fabricant d’automòbils més venuda.

El mes de desembre es van vendre 341.043 unitats, un 45% més, que van culminar amb un total de 3.024.417 vehicles venuts al llarg de l’any, un augment substancial del 61,9% respecte a l’any anterior.

L’any 2023, la presència de BYD al mercat internacional va registrar un augment notable, amb un creixement de les exportacions un 334,2% fins a les 242.765 unitats i el seu abast a més de 70 països dels sis continents. Amb la destresa tecnològica i el compromís de BYD per oferir als consumidors globals solucions de mobilitat més ecològiques i eficients, juntament amb el suport de socis globals de primer nivell, la tecnologia i els productes de BYD han estat preferits per nombrosos consumidors globals i han rebut una multiplicitat de reconeixements de productes.

D’on surt BYD?

La marca de vehicles BYD, que significa «Build Your Dreams» (Construeix els teus somnis), té les seves arrels a la Xina i s’ha convertit en un actor destacat en la indústria automobilística mundial.

Fundada el 1995 a Shenzhen, la companyia inicialment es va centrar en la producció de bateries recarregables. Amb el temps, BYD va expandir les seves operacions a diversos sectors, incloent-hi l’automoció. Es va especialitzar en el desenvolupament i la fabricació de vehicles elèctrics i híbrids, destacant-se pel seu enfocament innovador i compromís amb la sostenibilitat ambiental.

Amb una visió orientada cap al futur i una inversió significativa en tecnologies verdes, BYD ha aconseguit guanyar reconeixement internacional i ha contribuït de manera considerable a l’avanç de la mobilitat elèctrica a nivell global.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments