Xiaomi entra al món de l’automoció elèctrica

Xiaomi, la multinacional amb seu a Pequín i cada cop més una de les referències en el món de la tecnologia, va acceptar el repte d’entrar al món de l’automoció i va presentar el seu SU7, 100% elèctric

SU és l’acrònim que s’utilitza per «Speed ​​​​Ultra» i la primera proposta de Xiaomi té números molt interessants: el SU7 estarà disponible en dues versions: una amb una autonomia de fins a 668 km amb una sola càrrega i l’altra amb una autonomia de fins a 800 km.

Xiaomi es va comprometre a invertir 10.000 milions de dòlars en automòbils durant una dècada, en una aposta forta. Encara no s’ha revelat el preu del SU7, però els responsables de la marca admeten que no serà precisament barat.

No obstant això, se sap que l’aposta de la marca per la conducció autònoma serà forta. La marca anuncia un temps de 0-100 km/h de 2,78 segons i una velocitat màxima de 265 km/h. Pel que fa a la càrrega, amb hipercàrrega (800V), Xiaomi apunta a una autonomia de 220 km amb cinc minuts de càrrega i 515 km en 15 minuts.

El nou món de la mobilitat també compta ara amb l’entrada de marques que, fa deu anys, ni tan sols s’haurien plantejat per a aquesta finalitat. Aquest és el nou paradigma de la mobilitat, amb noves propostes sorgides de marques amb poca o nul·la connexió amb el món de l’automoció. El repte és gran per a les anomenades marques tradicionals i si la competitivitat era la paraula de moda, ara la competència es redobla.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments