Àlex Palou torna a la resistència amb Cadillac per les 24h de Daytona 2024

Álex Palou farà el seu retorn a les 24 Hores de Daytona. Present ja el 2022 al Cadillac número 01, el català es retrobarà amb el fabricant nord-americà i aquest número per a l’edició 2024 del clàssic de Florida, que tindrà lloc a finals de mes (del 27 al 28 de gener).

El pilot de Chip Ganassi Racing d’IndyCar, l’equip amb el qual va guanyar el títol de campionat nord-americà el 2021 i el 2023, estarà associat amb Scott Dixon, Renger van der Zande així com el francès Sébastien Bourdais, doble guanyador de la prova ( 2014, 2017).

Aquesta serà una gran primera oportunitat a la categoria GTP al volant del Cadillac V-Series.R de la marca Detroit per al de Sant Antoni de Vilamajor. Amb els seus companys d’equip, Palou aspirarà a millorar el seu 14è lloc el 2022 i el fabricant nord-americà espera sobretot gaudir de les alegries de la victòria després d’anys de domini d’Acura.

«Estic molt content de poder estar de tornada a Daytona. Correré amb Dixon, Bourdais i Renger, que és un mega equip. Vaig tenir l’oportunitat de participar el 2022 i va ser una gran experiència. Emocionat d’arrencar ja la temporada al gener i no veig el moment de tornar a estar a pista”.

Palou

No serà la primera vegada en aquesta gran cursa de resistència per a Palou. El català va debutar a les 24h de Daytona l’any 2022 també amb el fabricant nord-americà Cadillac però amb el model de la categoria DPI (anterior als Hypercars). Palou, que repetirà equip i companys, va finalitzar en aquela ocasió en 14a posició.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments