Les GSeries 2024 comencen amb triomfs d’Isik entre els Clio i Roger en SBS

El primer cap de setmana de les ANDBANK GSeries 2024 va oferir un gran espectacle als aficionats que es van apropar al Circuit Andorra – Pas de la Casa per seguir en directe les curses sobre gel

Les GSeries 2024 han donat el tret de sortida amb una jornada marcada per la bona climatologia al Port d’Envalira, tot i que això ha suposat un repte per als organitzadors per mantenir el gel en condicions òptimes. El Circuit Andorra – Pas de la Casa, ha estat l’escenari de les primeres curses de la temporada.

A la Clio ICE Trophy, la categoria més nombrosa i nova de les ANDBANK GSeries 2024, el pilot turc Volikan Isik (Clio #14) és el líder provisional, després de quedar primer a la qualificació i segon a la final A. El guanyador d’aquesta final va ser Charlie Freard (Clio #77), que va remuntar des de la quarta posició. A la final B, el triomf va ser per a Alberto Otero (Clio #13), que va sumar 25 punts que el van situar segon a la classificació general, per darrere d’Isik i per davant de Freard.

Un de les novetats per aquesta edició de les GSeries en l’apartat Clio ICE Trophy serà que el guanyador absolut s’emportarà un premi per part de Michelin, així com la inscripció per a una temporada completa en un dels Trofeus Clio en ral·lis.

Entre els bugies, l’actual campió Jose Roger (Canam #1) va demostrar el seu domini i va guanyar la final A, després de ser el més ràpid a la mànega qualificativa. El seu principal rival va ser Joan Lascorz (Canam #17), que va quedar segon tant a la qualificació com a la final. El tercer lloc del podi va ser per a Aleix Teixidor (Canam #21), que va aprofitar l’error de Jesus Cucharrera (Canam #1) a la final B.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments