SEAT celebra l’aniversari de l’Ibiza amb l’Anniversary Limited Edition

El SEAT Ibiza realment va donar legitimitat a la marca catalana dins del gran circ dels fabricants d’automòbils.

El SEAT Ibiza, que porta el nom de la festiva illa balear, va marcar un punt d’inflexió en l’èxit de la companyia i ha venut més de sis milions d’unitats en cinc generacions des de 1984.

El SEAT Ibiza de primera generació va ser el primer vehicle desenvolupat per la marca sense utilitzar un soci tecnològic. De fet, SEAT va confiar en l’experiència interna i en la dels socis Giorgetto Giugiaro per al disseny exterior, Karmann per al disseny d’interiors i Porsche per al tren motriu. Que consti, però, es tractava d’un projecte de Golf II rebutjat pel nou accionista de la marca, el Grup Volkswagen.

Quatre dècades després, aquí teniu la SEAT Ibiza Anniversary Limited Edition. Hereta nous equipaments i nous colors, però també noves llandes d’aliatge i nous elements de disseny.

El vehicle es beneficia d’un nou color exclusiu Graphene Grey per a la carrosseria i Cosmo Grey per a les llandes d’aliatge de 18 polzades. A més, el logotip de l’edició limitada d’aniversari està gravat amb làser al pilar B del cotxe. A bord, l’interior es veu realçat pels exclusius seients tèxtils, que ofereixen un dinamisme i una comoditat al conductor i al passatger davanter. A més, les portes i la consola es beneficien d’un nou acabat d’alumini fosc, mentre que el logotip «Anniversary Limited Edition» està gravat amb làser als llindars de les portes.

El SEAT Ibiza Anniversary Limited Edition estarà disponible a partir del primer trimestre de 2024.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments