Un vehicle amb tecnologia híbrida s’emporta l’Àfrica Eco Race 2024

L’equip Apache Automotive va aconseguir el triomf a l’Africa Eco Race 2024, el diumenge 14 de gener a l’arribar en primera posició al Llac Rosa de Dakar (Senegal).

La cursa d’aquest any ha comptat amb 17 dies intensos d’una aventura excepcional a través de 6.000 km de terreny variat, des de Mònaco fins a Dakar, passant per França, el Marroc, Mauritània i el Senegal.

L’equip format l’any 2022 va participar a l’esdeveniment dos prototips lleugers (tipus Challenger/T3U), per a dos tripulacions ben diferents: Pierre-Louis Loubet, pilot del WRC amb François Borsotto, i el campió de motocròs Gautier Paulin amb el navegant Rémi Boulanger. Entre els quatre, van dominar l’esdeveniment.

africa_eco_race_2024_loubet_t3u
africa_eco_race_2024_loubet_t3u

De fet, Pierre-Louis Loubet-François Borsotto han signat cinc victòries d’etapa. El francés canviarà aquest any el Ford Puma Rally de M-Sport per aspirar al títol WRC2 amb un Skoda Fabia RS Rally2.

A part dels petits problemes que hem pogut trobar a l’inici de la cursa, encara tornem a casa amb el títol honorífic de millor navegant amb 5 victòries d’etapa a la butxaca! Va ser una gran primera experiència en raid, gràcies a tot l’equip

Loubet

La victòria a la classificació general va ser per a Gautier Paulin i Rémi Boulanger, amb una gran avantatge de gairebé 4 hores sobre els segons. La gesta és encara més gran ja que l’Apache APH-01 incorpora tecnologia híbrida. Per tant, aquesta és la primera vegada que un T3U guanya un raid.

Amb un disseny avantguardista combinat amb materials ecològics, l‘APH-01 incorpora la tecnologia híbrida de 48V d’última generació. Així, ofereix una alternativa neta i sostenible als motors tèrmics tradicionals.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

1 COMENTARIO

Subscriu-te
Notificació de

1 Comment
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments
Rallycross the World
4 Mesos fa

Cal dir que els Apache són fruit de la coneguda estructura GCK, present al Mundial de Rallycross i reconvertida a Special ONE Racing. La dels Lancia Delta incendiats 😬