La Fórmula 1 dona carabasses a Andretti Cadillac

Arran de la comunicació de la F1 sobre la candidatura d’Andretti Formula Racing, o d’Andretti Cadillac, si ho prefereixes, afirmant que «és poc probable que tingui èxit», tot i haver obtingut prèviament llum verda de la FIA, l’equip ja ho ha donat a conèixer que ho mantindrà tot tal com estava fins ara, seguint preparant-se per a l’entrada a la competició, ja que «està totalment en desacord» amb el rebuig rebut pel Grup Fórmula 1, titular dels drets comercials.

En acabar l’anàlisi que el Grup de Fórmula 1 va fer sobre la candidatura d’Andretti, es van plantejar diverses qüestions, des del potencial de l’equip, els motors i fins i tot el valor que Andretti aportaria a la F1, arribant fins i tot a afirmar que la possible entrada a la F1 el 2025 amb un cotxe, per passar a un altre l’any següent, la qual cosa suposa un gran repte per a un equip sense experiència en la F1, ja que aquest és un dels reptes més complicats per a qualsevol equip, gestionar un cotxe mentre es construeix un de completament diferent. Per a la F1: «ens dóna motius per qüestionar la seva comprensió de l’abast del repte en qüestió«.

En la seva declaració, Andretti Cadillac afirma que «està en total desacord» amb la decisió de la Fórmula 1:

«Andretti i Cadillac són dues organitzacions globals de motoresport d’èxit, compromeses a col·locar un equip genuïnament nord-americà a la F1, competint al costat dels millors del món. Estem orgullosos dels avenços significatius que ja hem aconseguit en el desenvolupament d’un monoplaça i un motor altament competitius, amb un equip experimentat al darrere, i aquest treball continua a un ritme accelerat”,

El comunicat acaba amb Andretti Cadillac afegeix a les xarxes socials el seu agraïment pel suport que han rebut dels seus seguidors.

Per la seva part la FIA ha emès un breu comunicat on ​​ha anunciat que s’està preparant per reaccionar:

«La FIA pren nota de l’anunci de la Direcció de la Fórmula 1 en relació amb el procés d’expressió d’interès dels equips del Campionat del Món de Fórmula 1. Estem en diàleg per determinar els propers passos”.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments