El Circuit de Barcelona-Catalunya augmenta la seva inversió en millores per consolidar-se

El Circuit de Barcelona-Catalunya es prepara per consolidar la seva posició com a instal·lació capdavantera en el nostre país.

El Govern de la Generalitat ha anunciat una inversió substancial de 50 milions d’euros per a obres de millora que abasten del 2022 al 2026. Això representa un augment de 20 milions d’euros respecte al pressupost inicialment anunciat pel període 2022-2024.

Una nova etapa per a les instal·lacions

Les obres d’ampliació en curs inclouen una revisió completa de diverses instal·lacions, com ara els boxes, els sostres de les grades, la torre de control i els pisos dels boxes.

Aquest any marca l’inici de la transformació de la torre de control, un projecte que implica una renovació integral. La sala de brífing, la sala de premsa, les sales de comissaris i de cronometratge, així com les zones d’hospitalitat, rebran millores. A més, es crearan nous despatxos i sales per a realitzar actes i trobades de tipus empresarial o social.

Una de les innovacions destacades serà la construcció d’un passadís VIP que connectarà el pàdoc amb les tribunes interiors. Situat prop de la icònica Tribuna Principal, símbol del circuit de Barcelona-Catalunya, aquest passadís està previst que esdevingui un nou emblema de la instal·lació. La inauguració està programada per al Gran Premi de F1 del 21 al 23 de juny.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments