Més canvis per als caps de setmana de cursa Sprint

En la primera reunió de la Comissió de F1 de 2024 es van aprovar els canvis en el format dels Grans Premis que celebren curses esprint durant la temporada 2024, reorganitzant així les sessions.

La Comissió de Fórmula 1 es va reunir a les oficines de Formula One Management, a Londres, presidida pel cap de monoplaces de la FIA, Nikolas Tombazis, i el president i conseller delegat de la Fórmula 1, Stefano Domenicali.

En un comunicat, la Comissió va fer saber que «hi havia un acord per reorganitzar les sessions durant el cap de setmana de Sprint, amb entrenaments lliures 1 i classificació Sprint divendres, Sprint [cursa] i classificació Gran Premi de dissabte i [la cursa] el Gran Premi de diumenge”.

Nova reglamentació per als motors i el DRS

Mclaren Norris Hongria f1 2023

A més d’aprovar els canvis en el format Sprint, la Comissió de F1 també va permetre l’ús de quatre unitats de potència en lloc de tres per pilot en les temporades 2024 i 2025.

També es va discutir i aprovar l’activació del DRS per a la cursa, que s’avançarà una volta, en lloc de dues voltes després de l’inici de la cursa o la reinici després d’un Safety Car.

La Comissió F1 va discutir una sèrie de temes relacionats amb la normativa de 2026, en particular qüestions financeres i de sostenibilitat. «S’han aprovat altres actualitzacions menors del Reglament tècnic, esportiu i financer de 2024», va dir la Comissió.

Només queda la ratificació per part del FIA ​​World Motorsport Council, que es reunirà el 28 de febrer.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments