Toyota prepara millores per als seus Yaris Rally1

Toyota ja treballa per millorar el seu Yaris Rally1 després de la seva derrota al Rallye de Monte-Carlo 2024. L’equip japonès ha anunciat que vol introduir noves peces tan aviat com sigui possible als seus cotxes.

El director tècnic, Tom Fowler, va explicar al lloc web del WRC que estan treballant en una revisió completa de la suspensió en termes de rendiment i també de fiabilitat.

Serà una revisió força important del sistema de suspensió. Diria que inclou almenys deu components, de manera que és una actualització bastant important. No és pur rendiment, també hi ha una dimensió de fiabilitat. De vegades hem tingut alguns problemes tècnics relacionats amb la suspensió durant els últims dos anys.

Tom Fowler, director tècnic de Toyota

Toyota està intentant que aquest nou sistema de suspensió estigui llest pel ral·li Safari, la tercera prova de la temporada 2023 que es disputarà del 28 al 31 de març. Però la logística de portar aquestes peces a l’Àfrica encara no està clara segons el director tècnic.

El proper cicle d’homologació està en marxa amb la FIA. Això s’ha de publicar l’1 de març. Com a equip, encara no hem decidit si l’integrarem a partir de la primera prova posterior a aquesta data o després. És més una qüestió de logística que de qualsevol altra cosa. Sabem que poden sorgir problemes a Kènia, ja que hem fet un seguiment durant els dos darrers Safaris. Podríem optar per resoldre’ls abans d’anar-hi [amb les noves peces homologades], però encara no ho hem decidit.

Tom Fowler, director tècnic de Toyota

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments