La Fórmula 1 renova dues curses emblemàtiques

La Fórmula 1 ha estat agitada per un cúmul de notícies aquest inici d’any. Els fitxatges, els canvis en alguns equips i les modificacions de calendari han sacsejat el gran circ quan encara no s’ha iniciat la pretemporada.

Gran Premi del Japó

Suzuka és una llegenda de la F1 i en l’automobilisme mundial. Aquest traçat posa a prova les habilitats dels pilots com cap altre circuit. Suzuka ha estat testimoni de moments inoblidables de la història de la F1. Des de les èpiques batalles entre pilots fins als dramàtics desenllaços del campionat, aquest circuit ha vist de tot.

El nou acord entre la F1 i Suzuka garanteix que aquesta icònica pista seguirà sent l’amfitriona del GP de Japó durant els propers cinc anys.

circuit suzuka f1

Gran Premi de Gran Bretanya

Silverstone és un altre circuit històric de la F1. Des de la seva primera cursa el 1950, ha vist passar grans noms i ha presenciat moments èpics al llarg dels anys. Silverstone ha estat renovat com a amfitrió del Gran Premi de Gran Bretanya fins a la temporada 2035.

Des de Fangio fins a Hamilton, Silverstone ha estat el testimoni de la grandesa de la F1. El circuit britànic ha vist múltiples canvis al llarg dels anys, però sempre ha mantingut la seva essència única. La seva combinació de velocitat i tècnica fa que sigui un dels circuits més estimats pels pilots.

Aquest acord significa que el Gran Premi de Gran Bretanya continuarà formant part del calendari de la F1 durant molts anys més, celebrant el seu 90è aniversari al final d’aquest contracte.

Stefano Domenicali es va mostrar molt satisfet amb aquesta notícia.

«Em complau anunciar que el Gran Premi de la Gran Bretanya es mantindrà al calendari durant 10 anys més en virtut d’aquest acord. Silverstone és un lloc emblemàtic al cor de la història de la F1 i, a mesura que s’acosta a la seva novena dècada d’acollida de Grans Premis, l’esdeveniment continua atraient aficionats de tot el món per les fantàstiques curses a la pista i la fantàstica experiència dels fans fora de la pista. M’agradaria agrair a Peter Digby, Stuart Pringle i a tot l’equip de Silverstone de BRDC el seu treball dur i la seva dedicació per portar el Gran Premi de la gran bretanya a noves cotes i espero treballar estretament amb ells mentre busquen millorar encara més les instal·lacions i el experiència dels fans durant els propers 10 anys».

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments