Els detalls van transformar la decepció en oportunitat, segons Newey

Adrian Newey va expressar la seva decepció inicial davant del primer esborrany de les normatives que havien d’entrar en vigor el 2021, segons va informar a Autosport. Les restriccions semblaven excessivament restrictives, no només per a ell, sinó també pels altres equips. Tot i això, van aconseguir alleujar algunes d’aquestes restriccions, obrint la porta a noves oportunitats i desafiaments.

Newey va destacar que, malgrat les restriccions inicials, van començar a explorar els detalls de la nova normativa i van descobrir que hi havia més marge d’interpretació del que inicialment pensaven. Això es va fer evident a principis de l’any anterior, quan els equips van presentar una àmplia varietat de solucions visualment molt diferents per complir amb les normatives.

«He d’admetre que em va decebre quan vaig veure el primer esborrany de la normativa que entraria en vigor el 2020. Es van veure molt restrictives. Els altres equips van veure el mateix, així que vam aconseguir alleujar algunes de les restriccions».

Newey

Tenint en compte aquestes restriccions, vam començar a abordar els detalls. I, de sobte, hi havia molt més marge d’interpretació, això va passar a principis de l’any passat, quan els equips van presentar una varietat de solucions visualment molt diferents.

Newey

Newey reconeix que a ell personalment li agraden els canvis de regles, ja que considera que ofereixen l’oportunitat d’explorar noves vies d’innovació. Tot i que el futur és incert fins al 2026, Newey veu aquests canvis com una oportunitat per a una perspectiva i un punt de vista nous.

Personalment, m’agraden els canvis de regles perquè ofereixen l’oportunitat d’obrir nous camins, sempre que siguin canvis de regles creatius. Encara es desconeix on serem el 2026. Així que m’agrada l’oportunitat de mirar les coses des d’una perspectiva i un punt de vista nous”.

Newey

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments