Lindholm i Suninen al WRC2 2024 amb Hyundai de la mà de CHL Sport

L’equip francès CHL Sport Auto, dirigit per Christophe Lecureux, competirà al WRC2 amb els finlandesos Emil Lindholm i Teemu Suninen.

Per aquest 2024, Teemu Suninen continua a la família Hyundai Motorsport, però baixa de la categoria reina. El pilot finlandès competirà al WRC2 aquesta temporada amb el fabricant sud-coreà. Pel que fa a Emil Lindholm, el campió del WRC2 el 2022, voldrà recuperar el títol.

Els dos compatriotes disputaran cinc proves al WRC2 aquesta temporada, però els seus programes no seran idèntics. Per exemple, Emil Lindholm participarà al Ral·li de Suècia (del 15 al 18 de febrer), a diferència de Teemu Suninen.

Amb Emil i Teemu, és obvi que intentar estar entre els actors principals serà clarament l’objectiu marcat per a cada prova on estaran presents al WRC2. […] Estem impacients per començar aquest nou capítol amb tot l’equip! »

Christophe Lecureux

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments